I vårt bakeri blir det fortsatt bakt etter gamle håndverksmessige tradisjoner. Bare de beste råvarer blir brukt, med et minimum av bakerhjelpemidler/ tilsetningsstoffer. Dyktige fagfolk sørger for resten. I flere av brøddeigene brukes det surdeig, noe som gir brødet bedre smak og lengre holdbarhet.

Bon apetit!

Et meget sunt brød er Ørnbrødet, som er et solid tilskudd til et sunt kosthold med sitt varierte innhold av fint og grovt rugmel, byggmel, havremel og omega-3 I tillegg gir salget av Ørnbrødet penger i kassa til den lokale fotballklubben Ørn.
Åsgårdstrandsbrød, Borrebrød (Borrehaugene) og Kanalloff (Hortenskanalen) er tre av våre lokale brødslag. Disse blir alle stekt i gammeldags steinovn, og resultatet er et meget saftig brød. Lettstekte brød som stekes ferdig i butikken eller hjemme hos kunden har blitt svært populært. I serien vår finnes loff, landbrød, grovkorn, 4-korn og kombikorn.
Flere og flere bryr seg om sunnhet og helse, og vi har flere brød som hører til i denne klassen. Alle gode på hver sin måte. Våre smaksrike knekkebrød og knasende sprø frøknask har et lavt innhold av karbohydrater