Vi kan også levere kake med bilde. Bildet blir trykt på rispapir med spiselige farger. Passer godt til barnedåp, konfirmasjon, bursdager, sølv- og gullbryllup osv. Vi syns det er moro å pynte kaker, her er det kun fantasien som setter begrensningene.

I konditoravdelingen lager vi alt fra det enkle bløtkakestykket til kjempebløtkaker beregnet på flere hundre mennesker.

Kakene fylles med bringebær, jordbær, ananas eller aprikos og evt. i kombinasjon valnøtter eller vanilje krem. Bløtkakene overtrekkes med marsipan som kan være av forskjellig farge, eller sprøytes med krem, alt etter kundens ønske. Ekte og naturlige råvarer er våre hovedingredienser og hygieniske krav prioriteres høyt. Våre dyktige konditorer har gjort bryllupskakene til en av våre fremste spesialiteter.

Kakene dekoreres med håndlagde marsipanroser som farges etter kundens ønske. En etasje på bryllupskaken kan dekorativt byttes ut med blomster oppsats, i samme stil og farge som brudebuketten. Som bryllupskake kan to hjerter settes sammen med en bru av petitnice. Ostekake og sjokomousse blir også brukt til bryllup.

Foruten bløtkaker kan vi friste med en mengde forskjellige kakeslag.

Verdens beste, napoleon. Sjokomousse og ostekake i forskjellige størrelser. Gulrotkake, sjokoladekake og sitronkake i lengder. Jacobmuffins, cupcakes, suksesskake og suksessterte. Eplekake med store eplebiter. Kransekaker, 15 eller 18 ringer, er svært populære. Romboller fylt med krem er en Åsgårdstrandsspesialitet, og en stor «hjemmelagd» kokosbolle frister de fleste.

Klassiske kaker som mazariner, marvposteier og linser finnes også ferske bak kakedisken i våre utsalg. Vi har også et lite utvalg av glutenfrie kaker. Suksesskake, kranseringer, kransekake, rulade, råmarsipanstenger og ost og sjokomusse kaker. Bløtkaker lages også glutenfri. Til jul baker vi alle de gamle gode julekakene samt kransekaker og marsipan i forskjellige varianter.